Podkoziołek Fest

Szpaków/Dymka

5 km / 7,5 km
19.02.2023
10:00
Wczytuję mapę...
Lista startowa Wyniki
    Podkoziołek Fest – najważniejsze informacje
    GODZINY STARTÓW I HARMONOGRAM
    09:00 – start pracy biura zawodów
    10:00 – start dystansu 5 km GZUB
    10:55 – dekoracja dystansu 5 km GZUB
    11:00 – start dystansu 7,5 km EJBER
    12:15 – dekoracja biegu 7,5 m EJBER
    12:30 – zakończenie imprezy
    BIURO ZAWODÓW i DEPOZYT
    Czynne od godziny 9:00 do 12:30
    Parking (ul. Szpaków): https://tiny.pl/wnjd4
     
    DEKORACJE I NAGRODY
    Dekoracje odbędą się w kategoriach OPEN w czasie do pół godziny po skompletowaniu pełnego podium zarówno wśród Pań i Panów na każdym dystansie
    PRZEBIEG TRAS
    ZAPISY NA MIEJSCU
    Mamy do dyspozycji 20 pakietów do zakupu w dniu zawodów - cena przy zapisie na miejscu to 70 zł. 

    Podkoziołek Fest – prezentacja medalu

    Sprawdźcie nasze trasy!

    Rywalizacja odbędzie się na dwóch dystansach - poniżej możecie sprawdzić przebiegi tras, którymi zostaną poprowadzone:

    GZUB - Garmin Connect

    GZUB - Strava

    EJBER - Garmin Connect

    EJBER - Strava


    Wuchta pączków dla wiary!
    Nasza impreza nieprzypadkowo "sąsiaduje" z tłustym czwartkiem 😁 Na mecie czekać będą na Was tradycyjne dla tego okresu pączki! 😋🍩

    Wybierz swój dystans!
    Dwie trasy do wyboru 👇
    🔴EJBER 7️⃣,5️⃣ km
    *wąskie singletracki, liczne podbiegi i zbiegi, mnóstwo zakrętów i technicznie trudnych odcinków - trasy "Olszaka" w pełnej krasie, trasa trudna
    🟢GZUB 5️⃣ km
    *szerokie ścieżki nad stawem Olszak, kilka podbiegów, trasa łatwa

    Ruszamy z zapisami!
    Nie drygaj się, wystartuj z nami na Podkoziołek Fest - czekają olszakowe chęchy i chlabra! Dwa dystanse do wyboru, hardy EJBER i nieco prostszy GZUB!

Rywalizacja odbędzie się na dwóch dystansach – poniżej możecie sprawdzić przebiegi tras, którymi zostaną poprowadzone:

GZUB – Garmin Connect

GZUB – Strava

EJBER – Garmin Connect

EJBER – Strava

Brak dodanych galerii, może wkrótce się pojawią :)

Dołącz do newslettera

by być na bieżąco