Poznańska Piwna Mila #15

Lutycka 115

1 mila
01.06.2024
12:00
Wczytuję mapę...
Lista startowa Wyniki
    Najtańsze pakiety do końca stycznia!

    Gotowi na kolejny start? 😎✌️🎖 Jeszcze do końca dnia, idąc za festiwalową nomenklaturą - bilety EARLY BIRDS 🐦w promocyjnej cenie na wiosenną odsłonę naszego wydarzenia! 🍺 WYSTARTUJ Z NAMI!


    BROWAR GZUB NASZYM SPONSOREM STRATEGICZNYM
    Podobnie jak podczas poprzednich edycji, rolę sponsora strategicznego biegu i całej imprezy, będzie pełnił Browar Gzub, rodzinna firma z miejscowości Annopole w Wielkopolsce, gdzie wybudowali własny browar oraz stworzyli  przestrzeń do rekreacji i spędzania czasu wolnego.
    Receptury i technologia
    Browar charakteryzuje się własnymi oryginalnymi recepturami na piwo oraz stosowaniem na szeroka skalę metody refermentacji piwa w butelce, która pozwala na utrzymanie długiej świeżości piwa, bez konieczności pasteryzowania. Piwo produkowane przez Gzuba, to zarówno style klasyczne, takie jak Pils czy Pszenica, jak również odważne style nowofalowe takie jak gorzkie APA i IPA z amerykańskim chmielem lub piwa kwaśne, solone i leżakowane w bardziej Belgijskim stylu.  
    Piwa na trasę i stoisko!
    Rola sponsora strategicznego, to nie tylko większa ilość banerów na trasie Piwnej Mili. Browar Gzub przygotuje dla biegaczy dwa piwa na trasę biegu oraz wystawi własne stoisko z piwem, gdzie nie tylko biegacze, ale również kibice, będą mogli kupić piwo rzemieślnicze i porozmawiać z właścicielami browaru o piwie i bieganiu, bo to również ich rodzinna pasja.

WYSTARTUJ Z NAMI!

INFORMATOR UCZESTNIKA 2024

REGULAMIN W FORMACIE PDF

Harmonogram startów grupowych (limit dla każdej grupy to 50 uczestników)

● grupa 1 – start o godzinie 12:00
● grupa 2 – start o godzinie 12:20
● grupa 3 – start o godzinie 12:40
● grupa 4 – start o godzinie 13:00
grupa „HARD” – strat o godzinie 13:30
grupa „0 %” – start o godzinie 14:00
● grupa 5 – start o godzinie 14:20
● grupa 6 – start o godzinie 14:40
● grupa 7 – start o godzinie 15:00
● grupa 8 – start o godzinie 15:20

 

Dołącz do newslettera

by być na bieżąco